Vacancy Business Development Manager – Gorinchem


Organization

19 MEI ’22: Voor een van de gróótste organisaties binnen de oogheelkundige industrie zijn wij op zoek naar een Business Development Manager. De organisatie helpt mensen over de hele wereld beter te kunnen laten zien. Door wetenschappelijke en technologische innovaties, operationele uitmuntendheid en nauwe werkrelaties met clientèle van oog zorg professionals, heeft de organisatie het zicht van miljoenen mensen verbeterd en is daarmee een wereldleider in de contactlenzen industrie geworden.

Function

Als Business Development Manager is het doel van je functie het benutten van het potentieel van de markt in Noord-Oost Nederland. Dit omvat het verder ontwikkelen van bestaande klanten, het ontwikkelen van nieuwe business, het verbeteren van de positionering van de organisatie in de markt en het geven van trainingen aan externe klanten en partners. Daarnaast speel je een essentiële rol bij het creëren van inzichten en richten van relevante zakelijke kansen door het ontwikkelen en uitvoeren van bedrijfsplannen en strategieën. Dit doe je om waarde toe te voegen aan de klantreis en de inkomsten in je markt te vergroten.

Kwaliteit en service van wereldklasse spelen een belangrijke rol in het verkoopproces en daarom wordt je getraind om meer klinische en technische kennis op te doen over de producten, de markt, de productstrategieën en de commerciële positie van het bedrijf, met als doel om klanten beter te helpen en meer inzicht te krijgen in hun behoeften. Je bent niet alleen betrokken bij de verkoop van de producten, maar denkt ook mee met de klant hoe zij hun sales en marketing kunnen verbeteren door middel van analytics, markttools en andere manieren om hun klanten te benaderen. Denken in termen van win-win is de mindset die het beste past in deze rol.

Requirements

De organisatie verwacht van jou:

  • Een ondernemende en commerciële instelling;
  • De mogelijkheid om een ​​verkoopgebied met een hoog potentieel te beheren;
  • Ervaring in dezelfde branche is een plus;
  • Kansen zien er hier op inspelen.

Offer

Je krijgt de kans om te werken voor een organisatie waar veel ruimte ligt om jezelf te ontwikkelen, verder:

  • Hoge mate van autonomie;
  • Een functie met een brede verantwoordelijkheid;
  • Echt meedenken met klanten;
  • Salaris €50.000,- tot €60.000,-.

Application

Ben je geïnteresseerd? Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

Stijn Klokkemeijer

Associate | Medical Devices

+31 6 82 06 83 61

s.klokkemeijer@qtcrecruitment.com