Vacancy Field Service Engineer – Leerdam


Organization

Voor een organisatie die gezien kan worden als een wereldwijde leider in de productie van codeer-, druk- en markeerproducten, zoeken wij een Field Service Engineer. De producten van deze organisatie drukken variabele informatie af, zoals vervaldatums op supermarktproducten, verpakte goederen, farmaceutische producten of catalogi. Deze industrie is cruciaal om ervoor te zorgen dat eindgebruikers veilig voedingsmiddelen, dranken en farmaceutische producten kunnen consumeren. Als marktleider hebben we activiteiten in meer dan 30 landen en circa 4.000 werknemers wereldwijd.

Function

Als Field Service Engineer krijg je een uitgebreide training over de producten, technologie en de industriestandaarden van de organisatie. Je hebt een cruciale rol binnen het bedrijf en zorgt ervoor dat het doel ‘Up Time, Peace of Mind’ wordt bereikt. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren, repareren en onderhouden van een reeks codeer- en markeerapparatuur, zoals industriële inkjets, etiketteringssystemen en thermische inkjet- en laseroplossingen.

Je verantwoordelijkheden als Service Engineer zijn onder andere:

  • Nieuwe oplossingen van de organisatie installeren
  • Onderhouden van apparatuur
  • Ondersteunen van verkoop tijdens demonstraties en de promotie van servicecontracten
  • Onderhouden van klantrelaties door middel van uitstekende service en goede communicatie
  • Vakkundig gebruik van service IT-systemen om informatie nauwkeurig vast te leggen en te rapporteren

Requirements

De ideale kandidaat beschikt over de volgende dingen:

  • Een MTS Electrotechniek of vergelijkbare opleiding
  • Circa 3 jaar in een service rol in het veld
  • Beheersing van de Engelse taal
  • Enige ervaring in industriele coderings- en marketingssystemen en printers is een pre

Offer

Vind je het leuk om deel uit te maken van een dynamisch team waarin veel aandacht is voor het leveren van resultaten en continue verbetering, maar ook waar plezier en teamwork erg belangrijk is, dan is deze functie misschien wel voor jou. Het is een snelle omgeving, waar je met mensen kunt samenwerken om strategische bedrijfsdoelen te bereiken. Je werkt in een toonaangevend internationaal bedrijf, met een manager die om je geeft, je sterke punten erkent en je helpt jezelf te ontwikkelen zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Application

Ben je geïnteresseerd in deze, of vergelijkbare rollen, neem dan vooral contact op.


Tessa Heemskerk
Associate | Medical Devices

Mob: +31 6 12 43 13 59
Mail: t.heemskerk@qtcrecruitment.com
Web: www.qtcrecruitment.com